Vine vara, vrem sa facem plaja! Avem insa forma corpului pe care o dorim?

Sezonul de plaja a luat startul si e timpul sa-ti incepi pregatirea pentru a arata hot si increzatoare in bikini. Un corp tonic nu se obtine doar cu dieta, ci si cu sport. Incearca urmatoarele exercitii in sedinte zilnice de 20-30 minute.



  • Exercitiile power kick sunt foarte eficiente si usor de executat daca vrei sa-ti tonifiezi picioarele si abdomenul. Asa ca pune-ti un picior inaintea celuilalt si fa un salt inainte. Incordeaza-ti bratele, tine-ti spatele drept si loveste cu putere. Repeta de 10 ori si apoi schimba piciorul.



  • Yoga este utila pentru dezvoltarea muschilor, iar daca nu iti plac exercitiile intense de cardio, acesta este sportul perfect pentru tine. Stai in picioare, cu spatele drept, si trage-ti mainile sus, drepte, astfel incat palmele sa se atinga usor. Ridica-ti incet unul dintre picioare, indoaie-l si atinge cu varfurile degetelor piciorul celalalt. Coboara-ti simultan mainile pana cand devin paralele cu solul si stai in aceasta pozitie 20 secunde. Repeta de 5 ori si apoi schimba picioarele.



  • Ridicarile picioarelor in pozitie laterala sunt foarte eficiente pentru tonifierea coapselor si fundului, deci daca vrei un posterior de invidiat, e timpul sa te apuci de treaba! Poti sa faci asta stand in picioare sau stand pe covor, cum preferi. Important e sa stai drept, sa contracti abdomenul si sa ridici cate un picior in aer cateva secunde. Intoarce-te in pozitia initiala si repeta de 10 ori inainte de schimbi piciorul.